Vítám tě uvnitř kurzu

Z celého srdce tě tu vítám ❤️. Jsem nesmírně vděčná, že sis koupila tenhle kurz a našla odvahu k probuzení svého ženství a intimity. Mám obrovskou radost, že chceš objevovat svou ženskou sílu a vnitřní moudrost a já ti na tvé cestě mohu pomoci ❤️. Děkuji ti za tvou důvěru 🙏.


Uvnitř kurzu tě čeká spoustu zajímavých informací, meditací, aktivních meditací, cvičení, vedená masáž, tanec... Všechno, co tě postupně povede k tomu, abys probudila a znovu aktivovala svou posvátnou životní energii, svou vnitřní sílu, lásku, ženskost, smyslnost, tvořivost...


Postupuj krok za krokem, podle svého tempa. Postupně aktivuj svou ženskou esenci a posvátnou životní energii, která tě otevře lásce, radosti, hravosti, smyslnosti... Tvá víra, vůle a vytrvalost tě dovedou k vytouženému výsledku.


Budu moc ráda, když se mnou posdílíš své pocity, změny, radosti, úspěchy, štěstí ...

Jmenuji se Bc. Veronika Fraitová a díky svým životním zkouškám jsem se na své cestě dostala k úžasným oborům, technikám, metodám a poznání.


Již mnoho let se věnuji svému vnitřnímu rozvoji a meditaci. Všechny mé znalosti obohacené osmnácti letou praxí, nyní předávám svým klientkám a klientům a pomáhám jim na jejich cestě. Intuitivním celostním přístupem pomáhám všem, kteří na sobě chtějí vědomě pracovat, uzdravit se ze svých nemocí, traumat, strachů, bolestí z minulosti a najít svou vnitřní sílu, rovnováhu, štěstí a žít vědomý plnohodnotný život podle svých představ.


Jsem také průvodkyní ženám na cestě k jejich ženství, lásce, vnitřní síle, moudrosti, intimitě, smyslnosti, vášni, hojnosti... Každý z nás je tvůrce svého života. I TY!


Více se můžeš podívat na stránkách

https://www.veronikafraitova.cz/





Dokončit a pokračovat