Vítám tě uvnitř kurzu

Přidej se do uzavřené Fb skupiny Prožitkový kurz pro ženy a sdílej své zážitky se mnou a ostatními ženami. Bezpečný prostor, kde si vzájemně radíme, pomáháme a podpořujeme se❤️.


Z celého srdce tě tu vítám ❤️. Jsem nesmírně vděčná, že sis koupila prožitkový kurz a že se společně pustíme do jedinečného dobrodružství, do objevování toho nejdůležitějšího a to je do objevování tebe samotné. Mám obrovskou radost, že chceš objevovat svou ženskou sílu a vnitřní moudrost a já ti na tvé cestě mohu pomoci ❤️. Děkuji ti za tvou důvěru 🙏.


Uvnitř kurzu tě čeká spoustu zajímavých informací, meditací, aktivních meditací, cvičení, tanec... Všechno, co tě postupně povede k tomu, abys probudila a znovu aktivovala svou posvátnou životní energii, svou sebelásku, vnitřní sílu, lásku, ženskost, smyslnost, tvořivost... abys probudila své pravé já, svou jedinečnost.


Postupuj krok za krokem, podle svého tempa. Objevuj postupně své dary a aktivuj v sobě posvátnou životní energii, která tě otevře lásce, radosti, hravosti, smyslnosti... Já ti teď podám ruku a ukážu cestu, ale jen ty sama ji můžeš projít ❤️. Tvá víra, vůle a vytrvalost tě dovedou k vytouženému výsledku.


Budu moc ráda, když se mnou posdílíš své pocity, změny, radosti, úspěchy, štěstí, cokoli :-).

Jmenuji se Bc. Veronika Fraitová a díky svým životním zkouškám jsem se na své cestě dostala k úžasným oborům, technikám, metodám a poznání.


Již mnoho let se věnuji svému vnitřnímu rozvoji a meditaci. Všechny mé znalosti obohacené osmnácti letou praxí, nyní předávám svým klientkám a klientům a pomáhám jim na jejich cestě. Intuitivním celostním přístupem pomáhám všem, kteří na sobě chtějí vědomě pracovat, uzdravit se ze svých nemocí, traumat, strachů, bolestí z minulosti a najít svou vnitřní sílu, rovnováhu, štěstí a žít vědomý plnohodnotný život podle svých představ.


Jsem také průvodkyní ženám na cestě k jejich ženství, vnitřní síle a moudrosti, lásce, intimitě, smyslnosti, vášni, hojnosti... Každý z nás je tvůrce svého života. I TY!


Více se můžeš podívat na stránkách

https://www.openyoureyes.cz/





Dokončit a pokračovat