Vítám tě

Z celého srdce tě tu vítám❤️! Mám obrovskou radost a jsem nesmírně vděčná, že můžu být tvou průvodkyní na cestě k tvé sebelásce. Děkuji ti za tvou důvěru 🙏.


Tento transformační meditační on-line kurz jsem pro tebe připravila v nejvyšší vibrací lásky, se záměrem probudit tvou sebelásku a rozzářit tě. Uvnitř kurzu tě čekají velmi silné aktivní meditace, vedená masáž prsou, diář sebelásky a spoustu zajímavých informací.


Užij si cestu ke své sebelásce, která tě povede k naplněnému životu v lásce a radosti. Můžeš díky ní začít žít v souladu se svým pravým já. Začni žít svůj život v napojení na svou vnitřní moudrost.


Postupuj podle svého tempa a objevuj své dary, které máš odjakživa v sobě. Probouzej bezpodmínečnou lásku ve svém srdci. Jako v každém svém kurzu i tady ti připomínám, že nejdůležitější je tvá víra, vůle a vytrvalost. Jen tak můžeš dojít ke svému trvalému štěstí. Vše máš plně ve svých rukách ❤️.


Budu moc ráda, když se mnou posdílíš své pocity, změny, radosti, úspěchy, štěstí, cokoli :-).


Jmenuji se Bc. Veronika Fraitová a díky svým životním zkouškám jsem se na své cestě dostala k úžasným oborům, technikám, metodám a poznání.


Již mnoho let se věnuji svému vnitřnímu rozvoji a meditaci. Všechny mé znalosti obohacené osmnácti letou praxí, nyní předávám svým klientkám a klientům a pomáhám jim na jejich cestě. Intuitivním celostním přístupem pomáhám všem, kteří na sobě chtějí vědomě pracovat, uzdravit se ze svých nemocí, traumat, strachů, bolestí z minulosti a najít svou vnitřní sílu, rovnováhu, štěstí a žít vědomý plnohodnotný život podle svých představ.


Jsem také průvodkyní ženám na cestě k jejich ženství, vnitřní síle a moudrosti, lásce, intimitě, smyslnosti, vášni, hojnosti... Každý z nás je tvůrce svého života. I TY!


Více se můžeš podívat na stránkách

https://www.openyoureyes.cz/




Dokončit a pokračovat